Byt ut bilparken på företaget mot elbil

Om du är i byggbranschen, eller egentligen i vilken bransch som helst med företagsbilar, bör du fundera över att införskaffa elbilar. Då gör du en bra sak för klimatet och miljön. Dessutom kan det bli billigare för er än att ha bilar med fossila bränslen. Priserna stiger rejält på diesel och bensin, men elpriserna har äntligen gått ner.

Du kan välja att använda miljövänlig el för att ladda elbilen också. Har du en stor företagsbyggnad som är exponerad för sol kan du installera solceller också. Då kommer du definitivt att spara in pengar.

Fördelar med elbilar

Det finns många fördelar med en elbil, utöver miljöaspekten. En stor sådan är att elbilar går väldigt tyst. Eftersom de inte har en förbränningsmotor låter de knappt. Som företagare kanske ni spenderar mycket tid i firmabilen och då kan det vara fördelaktigt med en bil som inte för så mycket oväsen.

En annan fördel med elbilen är att den accelererar snabbare. Dessutom motorbromsar de fort och du behöver inte lägga mycket kraft på att bromsa själv. Om du tycker att elbil låter som någonting som passar dig kan du surfa in på bildeve.se. Där kan du hitta bra bilar till salu, däribland bilar som drivs av el.